Golfklubbens medlemmar betyder allt

Jag har sedan 10 år tillbaka jobbat på golfbanan där vi bor. Jag klipper gräs, ser till så att allt ser snyggt ut runt greenerna och gör med andra ord allt jobb runtom banorna för att hålla dem fina och i klass för våra alla medlemmar. Jobbet är väldigt fysiskt men jag älskar det. Jag har fantastiska kollegor och jag kan tänka mig att jag kommer jobba här till kroppen helt enkelt säger ifrån.

Något som gjorde oss på golfbanan väldigt glada var när en utav våra medlemmar, som äger ett företag här i trakten som just startat upp, introducerade deras nya kollektion av arbetskläder. Det var just L.Brador arbetsbyxor som vi alla fastnade för. Det roliga var också att vi alla hittade våra olika modeller som vi gillade lite extra mycket.

L.Brador hade nämligen både shorts, långbyxor, regntåliga byxor och alla med den komfort och funktion som vi behöver. På golfbanan jobbar vi nämligen i alla olika väderlekar och behöver helt enkelt arbetskläder som klarar detta.

Det som var extra roligt var att vi dessutom i samband med våra nya arbetskläder fick trycka våra namn på kläderna. På så vis undviker vi dessutom problemet att vi ofta tar fel på varandras kläder. Ibland har Emma, en yngre tjej som jobbade extra hos oss länge under den tid hon studerade, kommit ut i mina regnbyxor och chefens regnjacka för att vi helt enkelt hängt kläderna på fel krok. Men inte nu längre 🙂

Man kan tycka att ett par L.Brador arbetsbyxor inte låter så mycket för världen men oj vad dem gjorde skillnad på vår arbetsplats. Det var också framförallt att vi fick ta del av detta genom en av våra alla fantastiska medlemmar i golfklubben som gjorde det ännu mer värdefullt. Golfklubbens medlemmar betyder allt!