När corona ställer till det

Jag är 23 år och bor fortfarande hemma. Häromdagen kom min mamma hem från jobbet, hon jobbar som sjuksköterska, och sa att hon kände sig lite hängig. Hon hade fått lite skav i halsen och började känna lite feberkänsla och genast fick hon ta ett test om hon hade aktivt virus i kroppen av covid-19. Testet visade, som ganska väntat, positivt och hon fick stanna hemma från jobbet. Inte nog med att hon blev i karantän så blev även familjen detta. Nya restriktioner i vår region innebar nämligen att vi i familjen även behövde sitta i karantän i sju dagar.

När tredje dagen inleddes hade jag redan tappat det. Jag hade läst varenda bok vi hade i bokhyllan, kollat varenda youtube-klipp som existerar (det kändes så i alla fall) och var nu trött på det här. Jag hade nämligen heller inte möjlighet att jobba hemifrån som min pappa eftersom jag jobbar på ICA som kassör. Jag har det senaste även jobbat på lagret lite också och därför kom min chef med den briljanta idén om att jag skulle passa på att ta truckkort under min tid i karantän.

Men det blev ganska bra ändå

Trucktbildarna blev det självklara valet eftersom dem erbjuder så bra kurs som är helt företagsanpassande. Antingen kan dem med andra ord komma ut till ditt företag och utbilda din personal när det passar er, men även i deras egna lokaler men också under dessa tider anpassat efter att man faktiskt inte alls kan vara på plats.

Jag inledde en kurs som omfattade både truckkort A och B och är supernöjd och numera en merit rikare på mitt CV. Dem var väl utformade och följde alla riktlinjer som finns och tas fram av representanter i branschen och arbetsmiljöverket. Frisk från corona höll jag mig dessutom eftersom jag mestadels befann mig på mitt rum, så det blev en ganska bra karantän ändå J