En personlig uppgradering

Det var när jag fyllde 18 år som jag äntligen blev fri. Det handlade däremot inte om att bli fri från mina föräldrar, att jag fick bestämma själv utan det var så jag äntligen hade sparat ihop så pass mycket pengar så att jag fick råd med ett besök på Citylaser, en skönhetsklinik här i Göteborg där jag bor. Jag hade länge fantiserat om att ta bort flera av mina födelsemärken jag haft på kroppen och äntligen skulle jag få gjort detta.

Citylaser och plastik

Citylaser är en personlig skönhetsklinik som både jobbar med lasertekniker och många andra olika skönhetstekniker. Här kan man verkligen känna sig trygg och säker och samtidigt veta om att man får ett personligt bemötande med fokus på dig och ingen annan. Det hela började med att jag gick på en konsultation för att se hur dem enklast kunde hjälpa mig. Vårdcentralen hade nämligen under alla år inte velat röra mina födelsemärken då dem antingen inte var tillräckligt stora eller så fanns det ingen nytta med att ta bort dem eftersom dem inte behövde skickas iväg för att testas.

Men när jag väl fick höra om Citylaser och plastik genom en vän som gjort just plastik där så fick jag plötsligt hopp om situationen igen. Detta var något som jag så länge hade funderat på och när jag fyllde 18 år så hade jag äntligen fått insamlat pengarna som behövdes men framförallt modet att göra något för mig själv på det viset.

Citylaser hjälpte mig att ta bort alla dem jag önskade ta bort av rena kosmetiska skäl men var också noga med att informera att dem gärna operera bort dem som behövs analyseras. Som tur var så slapp jag detta och blev endast laserbehandlad och känner mig nu som en helt ny människa.