Arbetskläder för proffs och vardagsbruk

De allra flesta arbetsgivare skulle jag tro står för arbetskläder om det är ett krav för arbetsplatsen. Där slutar nog likheten mellan arbetsgivare. En del tycker att det som är billigast per automatik är bäst. Arbetsbyxor som hänger som hösäckar och skjortor som sitter lite hursomhelst. Sedan finns det de som fattar att sköna arbetskläder gör det roligare och skönare att utföra ett bra jobb. En sådan arbetsgivare har jag just nu. I mitt arbete ingår en del resande och mindre reparationer av verkstadskaraktär. Att vara bekväm i alla led av arbetsdagen är guld värt och ofta så sitter arbetskläderna på även efter arbetsdagen.

Testa och pröva, utbudet är enormt

Som sagt har jag haft alla sorters märken och modeller av arbetskläder genom åren, alltid tillhandahållet av arbetsgivare, men nu senast fick jag fria händer.

Handla det du vill och kom med fakturan, sa de till mig.
Sagt och gjort, jag tror jag besökte varenda kedja och specialbutik som säljer arbetskläder och hittade ett märke som satt bra på mig och kändes både bekväma och slitstarka. Personligen hittade jag mina arbetskläder hos tillverkaren L.Brador och är grymt nöjd med regnkläder och arbetskläder för såväl sommar som vinter.
Ta dig tid och sätt dig in i vad som passar dig, nöj dig inte med att ha arbetskläder, se till att du får bekväma arbetskläder, det kommer både du och arbetsgivare att tjäna på i det långa loppet.

Kommentarer är stängda.