Renovering – boka elektriker

Jag pratade med min vän Rickard häromdagen och dem ska äntligen ta tag i sin badrumsrenovering. Jag och min familj skulle behöva exakt det samma men vi har liksom inte kommit riktigt så långt i planeringen än. Det är ändå ganska mycket som krävs eftersom att vi dels inte kan bo kvar i lägenheten under tiden renoveringen sker men också för att ta reda på vilka hantverkare man behöver anlita. Det som Rickard däremot tipsade om när vi pratade om detta var att man numera kan boka elektriker i Borås. Detta innebär att man som Borås Teleservice kund kan få bokat en elektriker ganska långt framåt i tiden. Med andra ord så ringer man inte en elektriker i sista sekunden eller kanske till och med för sent när behovet är som mest.

Effektivt för både mig & elektriker

Detta sätt att jobba på är verkligen något som jag tror på. Dels för mig som privatperson så kan jag på lång sikt verkligen planera en renovering eller kanske ett större projekt som kräver lite mer tanke än bara att åtgärda något som gått sönder. Detta blir ju också såklart väldigt positivt för en elektriker som inte behöver pussla med snabba lösningar på att något ska vara fixat helst igår. Om jag väl ringer till min elektriker i Borås och säger att jag skulle vilja renovera framåt i höst så kan dem i lugn och ro se till att planera in mig och verkligen se till att dem har resurser. Allt kan såklart alltid ändras men då har man på något vis fått någon säkerhet i att man har bokat någon som man litar på gör jobbet bra. Gå in på deras hemsida och gör likadant vetja så lovar jag att det blir toppen!