Använder du hårfön?

Jag har nu ställt denna fråga till alla i min närhet känns det som. Om så det är kollegor, familjemedlemmar, kompisar eller främlingar, så visar det sig att det är väldigt många som har som rutin varje morgon att använda hårfön. Detta var för mig ganska chockerade eftersom jag också vet att dem flesta säger att dem inte lägger så mycket tid på frisyr och liknande på morgonen. Men ändå tycker jag att dem varenda dag ser ut som dem klivit upp ur sängen men i själva verket haft personlig stylist under natten i sådant fall. Det är med andra ord något som jag inte tänkt att så många använder för att styla sitt hår.

Klarar mig inte utan hårfön

Men ack vad jag hade fel, för hårfön är något som jag och mina vänner egentligen inte hade klarat oss utan. Inte nog med att man kan föna håret torrt så går den också att använda till andra saker. Bland annat så brukar jag föna mina jeans på morgonen om dem inte riktigt torkat efter tvätten igår kväll. Det går även utmärkt, enligt nyligen personlig erfarenhet, att använda när man ska frosta av en liten del i frysen där det blivit is. En enkel sak som vår fantastiska hårfön bringar med andra ord ganska mycket lycka till världen. Jag kommer aldrig vara utan en hårfön och om så är fallet så skulle jag vara otroligt nöjd efter man gjort dem dagarna utan hårfön. Det kanske låter knäppt i vissas öron men jag är också ganska fine med det, för vi vet ju att vi är olika. Så jag kommer garanterat fortsätta att använda hårfön, oavsett vad omgivningen säger och helt enkelt göra det för att jag uppskattar det och känner mig både fin, i ordning och helt enkelt grym på att använda ett hårverktyg!