Livsmedel och heminredning på nätet

Hade hoppats på lite högre tempo i den här bloggen och vi ska se om inte det kan ändra sig nu. Jag har haft fullt upp med mina andra sajter och firman där jag jobbar, jag är tekniskt ansvarig på en liten industri som tillverkar hålfotsinlägg och sulor, har haft mycket i samband med att vi byggt om alla lokalerna bit för bit under en femmånadersperiod. Mycket övertid och utryckningar.

Jag tänkte jag kunde tipsa om några saker man kan köpa på nätet numera.

Livsmedel bara växer och man får anta att de flesta barnsjukdomar är borta nu. Hur smidigt är det inte att få standardvarorna hem till hallen? Är du grön kan du casha in butikernas introduktionserbjudanden, det kan vara 150 kr rabatt, välkomstgåvor och fri frakt.

Heminredning på nätet är också på fram marsch. Du kan frossa i lampor, korgar, filtar, tavlor, pallar, hyllor och krukor. Fördelen här är att du kan hitta något unikt och som verkligen passar dig. Själv ville jag t ex hitta ett en hallspegel med retroindustriell look, med metalldetaljer, lite steampunk fast inte mässing. Det tog en kvart så var ordern lagd på http://www.stayhome.se/.

Till barnen kan vi alltid hitta exakt rätt legosats och kolla innan att den finns i lager i stället för att åka till BR och hålla tummarna att de har den.