Nu är det snart dags att ta fram motorcykeln för oss i Borås

Jag kan inte tro att jag är ensam med att känna hur det spritter i kroppen nu när solen börjar hitta fram och temperaturen så sakta stiger. Min gamla BMW K100 står i garaget och väntar på att komma ut.

Tycker det är skönt när proffs tar hand om min MC

I en annan tid när jag var betydligt yngre var det en del av att äga en MC att också ta hand om den. Jag får lite motvilligt erkänna att så känner jag inte längre. Jag orkar inte krypa runt och kolla oljor och elektronik. Så för att ge MC’n det denbehöver använder jag sen ett par år ett företag som heter MCTeam1.se för vårservice.

MC Team1 tar hand om allt som behövs för säker körning, de ser till att alla oljenivåer ligger rätt och de byter däck så fort jag kört slut på ett. Efter en omkullkörning såg de till att reparera motorcykeln så att den blev som ny. Det är en tjänst jag verkligen inte hoppas använda igen.

MC service på alla sätt du behöver

Ofta när jag är på besök ser jag lite nyare bågar i verkstaden, på deras dynojet bänk. Hade jag varit 30 år yngre hade jag satsat på att optimera min motor, men jag lämnar det åt ungdomen.
Har du dåligt med plats för vinterförvaring av MC i Boråstrakten så löser de detta också.

Snabb service av trevlig personal gör varje besök till ett nöje. Hoppas se er ute i trafiken framöver. Kör försiktigt och säkert med en väl servad hoj.

Kommentarer är stängda.